Advisie klantportaal

Wilt u advies of bepaalde (inrichtings)werkzaamheden laten uitvoeren? Volg dan onderstaande stappen om een aanvraag voor consultancy in te dienen in het Advisie klantportaal.

1. Log in met uw gegevens op www.advisie.nl/klantportaal. Nog geen inloggegevens en bent u klant van ons? Lees hier hoe u toegang tot het Advisie klantportaal kunt aanvragen. Geen klant van ons? Dien uw consultancy aanvraag eenvoudig in via het contactformulier op www.advisie.nl/servicedesk/contact.

2. Klik in het menu aan de linkerkant op 'Consultancy aanvraag'. Er opent zich een nieuw scherm (zie screenshot onderaan).

3. Vul onderstaande velden in:

• Omschrijving: omschrijf in dit veld de aard van uw behoefte.
  • Toelichting: licht uw behoefte kort toe.

4. Klik op de knop 'Opslaan' om uw consultancy aanvraag in te dienen.

Meer vragen omtrent consultancy? Neem dan contact op met onze afdeling Sales via het telefoonnummer +31 (0)35 60 36 500 of stel uw vraag via ons contactformulier.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elk kwartaal het laatste nieuws, Exact updates en relevante inspiratie in je inbox.